Latest Past Events

SUP & Music

SUP, Music & Sunset 🏄🏻‍♀️🏄🏄🏻‍♂️🎶🌅

SUP All Day

Целодневна СУП дружба. Детали наскоро 

Ohrid Water Festival 2023

Ohrid Water Festival (Фестивал на водените спортови - Охрид) е проект кој е симбиоза на водените спортови, охридското природно богатство и развојот на охридската заедница.