17
Jun
June 17, 2023 - June 18, 2023

101км СУП на Дунав

Подвиг на кој сме особено горди. Во 2022 успеавме да ги совладаме предизвиците на Дунав како први и единствени преставници
21
Jun
June 21, 2023 @ 10:00 am - 12:00 pm

Ден на Охридско Езеро – Супер Чистка

Првиот ден на летото 21 јуни, во 2000-та година беше прогласен за ден на Охридското Eзеро 🏞☀️

03
Jul
July 3, 2023 @ 8:30 pm - July 4, 2023 @ 10:00 pm

Магично СУП искуство на полна месечина!

🔮🧞‍♀️🔮 Магично СУП искуство на полна месечина! 🔮🧞‍♀️🔮⁣ ⁣ Најдоброто место за уживање под полна месечина!⁣ ⁣ Инфо за турата:
12
Jul
July 12, 2023

Ој Љубов, Љубов – Културолошка иницијатива 5 до 12 – Охрид

Староградска пловидба со Ансамбл Билјана 🛶🎻
22
Jul
July 22, 2023 @ 5:00 pm - July 23, 2023 @ 7:00 pm

SUP & SIP

СУП, Музика & Зајдисонце 🏄🏻‍♀️🏄🏄🏻‍♂️🎶🌅  

01
Aug
August 1, 2023 @ 8:30 pm - August 2, 2023 @ 10:30 pm

Full Moon SUP Experience

🔮🧞‍♀️🔮 Магично СУП искуство на полна месечина! 🔮🧞‍♀️🔮⁣ ⁣ Најдоброто место за уживање под полна месечина!⁣ ⁣ Инфо за турата:
18
Aug
August 18, 2023 - August 27, 2023

Ohrid Water Festival 2023

Ohrid Water Festival (Фестивал на водените спортови - Охрид) е проект кој е симбиоза на водените спортови, охридското природно
19
Aug
August 19, 2023

SUP All Day

Целодневна СУП дружба. Детали наскоро 

08
Sep
September 8, 2023 @ 5:00 pm - 7:00 pm

SUP & Music

SUP, Music & Sunset 🏄🏻‍♀️🏄🏄🏻‍♂️🎶🌅