Loading Events
  • This event has passed.

Full Moon SUP Experience

August 1, 2023 @ 8:30 pm - August 2, 2023 @ 10:30 pm

🔮🧞‍♀️🔮 Магично СУП искуство на полна месечина! 🔮🧞‍♀️🔮⁣

Најдоброто место за уживање под полна месечина!⁣

Инфо за турата: ⁣

📍Тргнувањето е од плажа Канео ⁣
📸 Фотографии⁣
🍹 Пијалоци и апетисани⁣
🏊‍♀️ Ноќно капење⁣
💃 Музика⁣
🏝 Уживање во отсјајот на месечината и ѕвездите ✨⁣
Турата е наменета и за почетници 🧞‍♀️🧞‍♀️⁣⁣


🗓 Вторник – 1ви Август⁣
⏳ 20:30 – 22:00 ⁣⁣
🗓 Среда – 2ри Август
⏳ 20:30 – 22:00 ⁣

⁣🌕 Придружете ни се на уште една незаборавна авантура 🌕⁣
💌 Резервации во инбокс или 078 341 630 ⁣

August 1, 2023 @ 8:30 pm - August 2, 2023 @ 10:30 pm

Organizer

SUP Club Ohrid
078 341 630
ohridsup@gmail.com