Loading Events
  • This event has passed.

Ој Љубов, Љубов – Културолошка иницијатива 5 до 12 – Охрид

July 12, 2023

Оваа година повторно учествуваме на омилениот настан, организиран од Културолошка иницијатива 5 до 12 – Охрид – Ој Љубов, Љубов.

Староградска пловидба со Ансамбл Билјана 🛶🎻

📢 Збирно место КАНЕО, тргнување со кајчиња до Старо пристаниште (Островче).

Може да присуствува секој со пловен објект, исклучиво со ВЕСЛАЊЕ. 🏄‍♂️🛶🚣

Но, исто и од копно директно на Старото пристаниште 🌊

Цела програма од КИ 5од12 –  https://www.instagram.com/p/CsqM-7HMiRb/

July 12, 2023

Organizer

Културолошка иницијатива 5 до 12 – Охрид